Organizacja imprezy firmowej – nie zapomnij o cateringu
Imprezy organizowane przez firmy to nie tylko zabawy integracyjne i wspólne grille dla zatrudnionych i ich bliskich, które mają za zadanie ukształtowanie trwałych więzi pomiędzy pracownikami i pracodawcą. Coraz częściej przedsiębiorstwa organizują huczne eventy, np. po to, by celebrować osiągnięte wyniki, a także różne bankiety dla klientów biznesowych, kursy czy konferencje. Takie imprezy wymagają stosownego przygotowania, zwłaszcza jeśli mają być wykorzystane później w celu marketingowym.
Poszukujesz miejsca na urządzenie imprezy firmowej? Nie wynajmuj zwykłej sali!
Gdy nie posiadamy w budynku firmy odpowiednich wnętrz, które nadają się do organizacji w nich gali, warto sprawdzić propozycje wynajmu lokali, które zmieszczą wszystkich sproszonych uczestników eventu. Kluczowe jest, żeby miejsce, w którym organizujemy imprezę współgrało swoim stylem do klasy planowanej uroczystości. Prestiżowe gale dla wspólników firmy, podczas których świętowane są jej nadzwyczajne osiągnięcia, nie mogą odbyć się w pierwszym lepszym lokalu. Należy w takich wypadkach wyprawić imprezę w niepowtarzalnym miejscu, które stanowczo uwydatni ważność uroczystości. A jeżeli na event zaproszeni zostaną goście nie rezydujący w najbliższej okolicy sali warto wybrać lokal, znajdujący się w pobliżu rozbudowanej bazy hoteli, do której można dojechać w kilkanaście minut.
Wynająłeś już lokal na imprezę? – pamiętaj o zamówieniu cateringu
Planując event firmowy nie można pominąć tak ważnej kwestii, jak zapewnienie uczestnikom zimnych oraz ciepłych posiłków i napojów. Zalecanym rozwiązaniem będzie zlecenie tego obowiązku profesjonalnej firmie cateringowej, która zatroszczy się nie tylko o przyrządzanie i dowiezienie w wyznaczony punkt pysznych potraw dla obecnych, ale też doradzi jakie potrawy uwzględnić w menu i weźmie na siebie dekorację stolików. Podczas ekskluzywnych bankietów wskazane jest również zapewnienie obecnym na sali nieskazitelnej obsługi. Warto więc szukać usług firm cateringowych mających w swoim składzie wykwalifikowanych szefów kuchni, którzy przyszykują nie tylko smakowite, lecz i zdumiewające wizualnie dania oraz kelnerów, którzy zaserwują potrawy do stołu w zgrabny sposób.
Nasze dane kontaktowe:
Pałac Radziwiłłów
ul. Krakowska 1
32-083 Balice
Mob.: +48 535 610 320
E-mail:
[email protected]